divendres, 9 de maig del 2008

PORTAL EDU365

El portal edu365 és una pagina web que ofereix a tots els alumnes d'estudis no universitaris, a pares i mares dels alumnes i a tot el col·lectiu de mestres de Catalunya un espai on poden trobar: gran varietat d'activitats educatives d'àrees diverses, dividides en diferents nivells, orientacions per a tenir cura dels fills tant en temes educatius com personals i afectius, etc. També conté enllaços molt interessants amb informació referent a orientacions acadèmiques i tota una sèrie de propostes on els alumnes de Catalunya poden estar connectats entre ells, com ara xats, jocs interactius o un recull d’emissions de ràdio realitzada per alumnes de diferents escoles.

Aquesta pàgina web està actualitzada constantment amb novetats i notícies d'interès relacionades amb temes educatius

Qui es pot registrar en aquest servei com a usuari/a? Alumnes d'estudis no universitaris residents a Catalunya o pares i mares d’alumnes
Com? Doncs, és ben senzill, només cal accedir a la web
www.edu365.cat i omplir un formulari que es pot trobar al desplegable "entra" situat a la part superior de la pàgina principal, just al costat de "contrasenya".
Una vegada imprès el formulari i omplert a mà, s’haurà de signar i enviar per correu ordinari a Via Augusta, 202 08021 Barcelona o per fax al número 932002921.

Per finalitzar, aprofitem per a convidar a tothom a visitar aquesta pàgina web, ja que la trobem molt interessant per l’àmbit educatiu



Autors :
Mireia Horcajada, Laura Pato, Anna Roura i Ester Valentí.

1 comentari:

david santos ha dit...

Muy buena postagene.
Es muy importante para quien mantenerse educado.
Gracias.

Buen fin de semana